SLS یا سدیم لوریل سارکوزینات

سديم لوريل سارکوزينات

Sodium lauroyl sarcosinate يک ترکيب شيميايي است.وداراي شناشه پاب کم8716.فرمول ملکولي سديم لوريل سارکوزينات:C15H28NNaO3است.جرم مولي آن مولي۲۹۳٫۳۸ g mol-1۰ است. دماي ذوب آن ۱ درجه سلسيوس است ودماي جوش آن 100 °C, 373 K, 212 °F ميباشد. شناسه ترکيب اين ماده : PubChem: 23668817

سديم لوريل سارکوزينات، يک سورفاکتانت سبک و غير يوني با توان خنک‌کننده برتر و داراي ويژگي هاي سبک و صاف براي شامپوها، لوسيون‌هاي حمام، پاک‌کننده‌هاي صورت و خميردندان‌ها است. سديم لوريل سارکوزينات با سورفاکتانت‌ هاي آنيوني، کاتيوني و آمفوتريک سازگار است. به عنوان يک ماده ملايم و تحريک‌کننده، براي استفاده در شامپو، فراورده هاي استحمام، پاک‌کننده‌هاي صورت و شست‌وشوي بدن عالي ومناسب است. ميزان استفاده پيشنهادي ۳-۵٪ است.
Chimie.ir
لوريل سارکوزينات با تمام سورفاکتانت‌هاي غير يوني و آنيوني ارتباط خوبي دارد و با بيشترسورفاکتانت‌هاي کاتيوني سازگاري و ارتباط خوبي دارد.لوريل سارکوزينات سديم نوعي نمک سديم از خانواده آسيلي سارکوزين است که يک اسيد آمينه طبيعي هست که در ماهيچه‌ها و اغلب بافت‌هاي بدن پيدامي‌شود..اين ماده مايع اي است بي‌رنگ تا زرد روشن و با مقدار pH 7.5-8.5 فعال٪ ۲۹-۳۱ رنگ (هازن) ≤۳۰ (٪) NaCl / KCl (٪) ۰٫۲
Chimie.ir
سدیم لوریل سارکوزینات ذرات خاک را از بين ميبرد ترکيب N-acyl سارکوزين مورد استفاده در مواد آرايشي در صابون‌هاي مايع، خميردندان‌ها ديده ميشود.
سديم لوريل سارکوزينات يک سورفکتانت آنيونيک هست که در شامپو ،صابون،خمير دندان،پاک کننده هاي صورت و… مورد استفاده قرار ميگيرد.به عنوان عامل پاک کننده و کف کننده در محصولات مختلف استفاده مي شود.

سديم لوريل سارکوزينات (INCI) که به آن سارکوزيل نيز گفته مي شود ، يک سورفکتانت آنيوني است. از سديم لوريل سارکوزينات به عنوان ماده کف کننده و پاک کننده در شامپو ، کف اصلاح ، خمير دندان و محصولات شستشوي کف استفاده مي شود.

سديم لوريل سارکوزينات به دليل زنجيره 12 کربني آبگريز (لوريل) و کربوکسيلات آب دوست آمفيفيليک است.از آنجا که اتم نيتروژن در پيوند آميدي است ، نيتروژن pH فعال نيست و بدون در نظر گرفتن PH در کليه محلول هاي آبي شارژ خنثي دارد.کربوکسيلات داراي pKa حدود 3.6 است و بنابراين در محلولهاي pH بيشتر از حدود 5.5 بار منفي دارد.وزيکولهاي حساس به pH را مي توان با استفاده از اين سورفاکتانت با آمفيفيلي کاتيوني يا محلول در آب ديگر مانند 1-دکانول تهيه کرد.افزودن مخلوطي از قسمتهاي مساوي سديم لوريل سارکوزينات و سورولان مونولورات سورفيت سورفتان غير يوني (S20) به آب منجر به تشكيل سنگدانه هايي مانند ميسل مي شود.حتي اگر هيچكدام از سورفكتانت ها به تنهايي ميسل تشکيل ندهند. اين سنگدانه ها مي توانند به انتقال ساير مولکولهاي کوچک مانند داروها از طريق پوست کمک کنند.
Chimie.ir
کاربرد سديم لوريل سارکوزينات
سورفاکتانتهاي فروش سديم لوريل سارکوزينات، سورفاکتانتهاي آنيوني ملايم و قابل تجزيه بيولوژيکي هستند که از اسيدهاي چرب و سارکوزين (اسيد آمينه) گرفته مي شوند.اين ماده توانايي بهبود ظاهر و احساس لطافت و براقي مو، به ويژه در موهايي که با محصولات شيميايي آسيب ديده است، دارد.از دلايل استفاده و فروش سديم لوريل سارکوزينات اين است که با تمام سورفکتانتهاي غير يوني و آنيوني سازگار است و با اکثر سورفکتانتهاي کاتيوني سازگاري خوبي دارد.

سارکوزينات ها
سارکوزينات ها سورفکتانت هاي کربوکسيله هستند که به دليل ساختار مشابه صابون ، صابون هاي منقطع نيز ناميده مي شوند! همانطور که انتظار مي رود ، آنها تحمل آب سخت ضعيفي دارند اما کاملاً ملايم هستند.به نظر مي رسد سازگاري کاتيوني خوبي دارند و بنابراين در شامپوها، در ترکيب با پليمرهاي کاتيوني استفاده مي شوند.آنها اخيراً در تهيه مواد شستشوي بدن از محبوبيت خوبي برخوردار بوده اند.اين مواد بر روي پوست احساس پوست ابريشمي ايجاد مي کنند و خشن بودن سولفاتهاي آلکيل را خنثي مي کنند.کاملا جالب است که سورفاکتانت هاي سارکوزينات در حضور سبوم (روغن مو) که کف آنها واقعاً افزايش مي يابد ، عملکرد بسيار خوبي دارند.

Leave a Comment

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *