نمایش محصولات

  • آشنایی با غلظت دهنده های صنایع غذایی
    غلظت دهنده های خوراکی یکی از پرکاربردترین مواد اولیه در صنایع غذایی هستند. این مواد به منظور افزایش غلظت و قوام مواد موجود در یک ترکیب مورد استفاده قرار میگیرند. با توجه به نیاز صنایع غذایی، تولیدات این مواد در عرصه جهانی و نیز در بازار ایران با استقبال ویژه ای روبرو گشته است. در این مقاله به توضیح بیشتری …
  • فرمول ساخت مایع های شوینده (ظرفشویی و دستشویی)
    پیشگامان شیمی | فروش مواد شیمیایی محصول خود را جستجو کن نحوه ساخت و فرمولاسیون مایع دستشویی پیشگامان شیمی فروش مواد شیمیاییفرمولاسیونفرمولاسیون محصولات شویندهنحوه ساخت و فرمولاسیون مایع دستشویی فرمولاسیون مایع دستشویی مواد تشکیل‌دهنده مایع دستشویی مواد لازم برای تهیه فرمولاسیون صابون مایع شستشوی دست عبارتند از: آب، تگزاپن (70٪)، سدیم لوریل سولفات، نرم‌کننده (پلی‌کیت‌ها، مانند کواترنیوم 80، دایمتیکون)، تقویت‌کننده …
  • فرمول ساخت مایع لباسشویی
    مواد تشکیل‌دهنده مایع لباسشویی یک جزء اصلی مایع لباسشویی بر اساس مواد فعال کننده سطح است که خاک را از پارچه پاک می‌کند و آن را تمیز می‌کند. ترکیبی از سورفکتانت‌ها آنیونی و غیر یونی معمولاً برای عملکرد بهینه استفاده می‌شود.به طور کلی، آنیونیک برای حذف ذرات خاک و غیر یونیک برای حذف خاک چرب مفید است. بنابراین، یک فرمول …
  • استیک اسید
    اسید استیک یا نام آیوپاک آن اتانوئیک اسید، جوهر انگور یا جوهر سرکه جز اسیدهای آلی (از گروه کربوکسیلیک اسیدها) است. فرمول آن CH3COOH است. اسید استیک مایع، مانند آب و اتانول یک حلال پروتون‌دار آبدوست (مولکول قطبی|قطبی) است. این ماده با ثابت دی الکتریک ۲/۶، می‌تواند علاوه بر حل کردن ترکیبات قطبی همچون نمک‌های معدنی و شکرها، ترکیبات غیر قطبی همچون روغن‌ها و عناصر شیمیایی مثل سولفور و آیودین را در خود …
  • ایزوپروپیل الکل
    ایزوپروپیل الکل رده دارویی: الکل‌ها رده درمانی: ضد عفونی کننده اشکال دارویی: بالک موارد مصرف: تمیز کردن پوست قبل و بعد از جراحی نحوه مصرف: در بالغین و کودکان: محلول ۶۰ تا ۷۰ درصد، به‌طور موضعی، جهت ضدعفونی کردن پوست قبل از جراحی به کار می‌رود. از عمده موارد کاربرد این الکل در صنعت چاپ و وابستگی شدید این صنعت به ایزوپروپیل به این دلیل می‌باشد که: دمای …
  • اسید استیک
    انیدرید استیک ویرایش محصول مایع‌سازی دو مولکول اسید استیک‌آنیدرید استیک است. تولید جهانی آنیدرید استیک اصلی‌ترین کاربرد است که بین ۲۰ تا ۳۰ درصد از تولید اسید استیک در جهان را به مصرف خود می‌رساند. آنیدرید استیک را می‌توان به‌طور مستقیم از #کربندار کردن متانول|کربن‌دار کردن متانول در مجاورت اسید تولید کرد و می‌توان کارخانه‌های کاتیوا| فرایند کاتیوا را برای …
  • SLS یا سدیم لوریل سارکوزینات
    سديم لوريل سارکوزينات Sodium lauroyl sarcosinate يک ترکيب شيميايي است.وداراي شناشه پاب کم8716.فرمول ملکولي سديم لوريل سارکوزينات:C15H28NNaO3است.جرم مولي آن مولي۲۹۳٫۳۸ g mol-1۰ است. دماي ذوب آن ۱ درجه سلسيوس است ودماي جوش آن 100 °C, 373 K, 212 °F ميباشد. شناسه ترکيب اين ماده : PubChem: 23668817 سديم لوريل سارکوزينات، يک سورفاکتانت سبک و غير يوني با توان خنک‌کننده برتر …
  • ادتا
    ادتا آتیلن دی امین تترا استیک اسید سدیم سالت 2 سدیم نیز نامیده میشود. عموماً بعنوان کلات کننده و سختگیر آب استفاده میشود. ادتا 4 سدیم بعنوان کلات کننده مورد استفاده قرار میگیرد.این ماده به دلیل قابلیت ایجاد کلاته با یون های فلزی مختلف در بسیاری از صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. داروسازی ، دندانپزشکی ، تصفیه آب ، …
  • گوگرد و کاربرد آن
    گوگرد یک نافلز بدبو، بدمزه و چند ظرفیتی است که به وفور به شکل بلورهای زرد رنگ یافت می‌شود. گوگرد از بین برنده کک است و برای کود و کشاورزی مفید است. گوگرد عنصری مهم برای همهٔ موجودات زنده است؛ برای نمونه می‌توان به حضور گوگرد در ساختار آمینواسیدها و پروتئینها اشاره کرد. این عنصر به صورت اولیه در کودها …
  • آسپارتام
    آسپارتام (به انگلیسی: Aspartame) یک شیرین‌کننده مصنوعی غیر-ساکارید است که ۲۰۰ بار شیرین‌تر از ساکارز می‌باشد. این ماده، به طور رایج به عنوان جایگزین قند در غذاها و نوشیدنی‌ها استفاده می‌شود. آسپارتام به عنوان یک شیرین کننده مصنوعی کم کالری شناخته می شود که خیلی شیرین تر از شکر است و به دلیل ویژگیهای مطلوب در صنایع غذایی و دارویی …
  • سود پرک
    سود پرک که در صنعت با نام‌هایی مانند سود سوزآور، کاستیک سودا (Caustic Soda) یا هیدروکسید سدیم (Sodium hydroxide) شناخته می‌شود، ماده‌ای شیمیایی با فرمول NaOH و خاصیت قلیایی (بازی) است. چگالی این ماده شیمایی سفید رنگ در حدود 2.13 و نقطه ذوب آن چیزی در حدود 1390 درجه سانتی‌گراد (2534 درجه فارنهایت) است. سود پرک ماده اولیه و پایه …
  • روغن سویا
    روغن سویا چیست؟ روغن سویا نوعی روغن گیاهی خوراکی است که از دانه های سویا استخراج می شود. روغن سویا به عنوان یک روغن همه کاره هم به عنوان خوراکی استفاده شده و هم در اغلب صنایع مورد استفاده قرار می گیرد. این روغن در ترکیب خود از ۵۲ درصد اسید لینولئیک (نوعی اسید چرب از سری امگا ۶) و …
  • پروپیلن گلیکول
    پروپیلن گلیکول ماده‌ای است که از آن در محصولات آرایشی و مراقبت از پوست بسیار استفاده می‌شود. پروپیلن گلیکول در محصولات آرایشی موجب آبرسانی و مرطوب کنندگی پوست خواهد شد. از خواص پروپیلن گلیکول در محصولات آرایشی به عنوان مرطوب کننده، حلال، نرم کننده و نگهدارنده استفاده می شود. کاربرد پروپیلن گلیکول در محصولات آرایشی همچون انواع کرم، سرم، لوسیون …
  • پارافین
    پارافین از ترکیبات هیدروکربنی سیرشده ای است که به دلیل خواص بی نظیرش کارایی بالایی در صنایع دارد. پارافین از ترکیبات اصلی نفت خام و گاز طبیعی محسوب می شود. پارفین قابل اشتعال بوده و به صورت مایعی شفاف و بی رنگ یا متمایل به زرد در دسترس قرار دارد. پارافین نرمال از تقطیر نفت خام بدست آمده و قبل …
  • گلیسیرین
    گلیسیرین یک مایع بی رنگ، بی بو، چسبناک، شیرین و غیر سمی است که گلیسرول نیز نامیده می شود. گلیسیرین به دلیل داشتن ۳ گروه هیدروکسیل به راحتی با آب ترکیب شده و جاذب رطوبت است. این ماده مورد تائید FDA است و به دلیل داشتن خاصیت ضد میکروبی و ضد ویروسی به طور گسترده ای در درمان زخم و …
  • ایزوتیازولین
    ایزوتیازولین ترکیبی شیمیایی با فرمول C3H3NOS و جرم مولکولی آن 101.123 g/mol است؛ که یک ماده ی ضد میکروب به حساب می آید و معمولا برای کنترل قارچ ها، باکتری ها و یا جلبک ها استفاده می گردد. از آنجایی که محلول های آبی بیشتر مستعد رشد و ادامه ی زندگی باکتری ها هستند بنابراین ایزوتیازولین بیشتر در آب و …
  • اسید سالیسیلیک
    اسید سالیسیلیک چیست؟ به گروهی از داروها گفته می شود که به عنوان کراتولیتیک شناخته می شوند. در درمان بیماری های پوستی مانند پوسته پوسته شدن، برفکی شدن و ضخیم شدن زیاد پوست استفاده می شود.این ترکیب را می توان در انواع داروهای بدون نسخه و با نسخه می توان یافت. از دیدگاه شیمی این ترکیب یک لیپوفیلیک بنزوئیک اسید …
  • اسید آسکوربیک (ویتامین ث)
    فروش اسید اسکوربیک: شما می توانید برای تهیه ی انواع اسید های خوراکی و صنعتی و سایر مواد شیمیایی دلخواهتان از طریق راه های ارتباطی موجود با ما تماس حاصل فرمایید. قیمت اسید آسکوربیک : برای آگاهی از قیمت با کارشناسان ما در ارتباط باشید. خواص و ویژگی ها محصول فوق (Ascorbic acid) یا ویتامین ث یک ویتامین محلول در …
  • موارد استفاده و خرید تالک
    تالک به دلیل مقاومت در برابر حرارت، اسید و الکتریسیته کاربردهای زیادی به ویژه به عنوان یک ماده معدنی صنعتی دارد. به دلیل این مقاومت ها می توان از آن به عنوان پیشخوان، تابلو برق، سرامیک و حشره کش استفاده کرد. همچنین یک پرکننده مهم در رنگ و لاستیک است. تالک به صورت تجاری استفاده می شود زیرا می تواند …
  • تیتانیوم دی اکسید
    استفاده از کرم های ضد آفتاب همواره برای سلامت پوست بسیار حائز اهمیت هستند. کرم های ضد آفتاب در انواع خارجی و ایرانی موجود بوده و کاربرد آن‌ها موجب ممانعت از بروز آسیب خواهد شد. تیتانیوم دی اکسید از ترکیبات کرم های ضد آفتاب است. با کاربرد تیتانیوم دی اکسید در این محصولات می توان موجب حفاظتی کامل از پوست …
  • تری سیترات سدیم
    تری سیترات سدیم ماده ای شیمیایی است که از آن در صنایع مختلفی همچون پزشکی، آرایشی و بهداشتی و صنایع غذایی استفاده می شود. کاربرد تری سدیم سیترات موجب شده تا خرید و فروش این ماده در صنایع بسیار صورت پذیرد. از خواص تری سیترات سدیم در صنایع غذایی به عنوان نگهدارنده استفاده می شود. این ماده به صورت بلور …
  • زانتان گام و کاربردهایی که از آن ها بی خبرید
    زانتان گام یا صمغ زانتان یک پلی ساکارید بوده که با عمل تخمیر گونه های مختلفی از باکتری های زانتوموناس تولید می شود. این صمغ از قند هایی همچون گلوکز، مانوز و ترکیبی به نام دی گلوکورونیک اسید تشکیل شده و به طور کلی به عنوان یک قند برون سلولی شناخته می شود. این ترکیب در صنعت و به ویژه …
  • اکسید روی چیست و در چه مواردی به کار می رود؟
    اکسید روی یک ترکیب معدنی با فرمول شیمیایی ZnO است که در حالت خالص به صورت پودری سفید رنگ وجود داشته و منشأ طبیعی آن نیز کانی زنسیت می باشد. این ترکیب در آب محلول بوده و در دنیای تجاری از نوع سنتز شده و مصنوعی آن استفاده می شود. این ماده شیمیایی به عنوان ماده افزودنی در تهیه مواد …
  • سولفات منیزیم و کاربردهای آن
    سولفات منیزیم با فرمول شیمیایی MgSO۴ یک نمک معدنی است که اغلب به صورت هپتاهیدرات وجود دارد. سولفات منیزیم که معمولا نمک اپسوم نامیده می شود به عنوان یک محصول زیبایی استفاده می شود و در طب سنتی حمام با این ماده برای رفع مشکلاتی مانند اگزما توصیه می شود. سولفات منیزیم ، بلوری بی رنگ با طعم تلخ و …
  • ماسک نشاسته و ماست بهترین ماسک روشن کننده پوست
    ماسک نشاسته و ماست کمک فراوانی به داشتن پوست سالم، شفاف، روشن و درخشان می کند. ماست به دلیل داشتن خاصیت ضد باکتریایی، فعالیت باکتری های پوست را مهار کرده و مانع از ایجاد جوش و آکنه می شود. نشاسته نیز به دلیل داشتن خاصیت ضد التهابی، در کاهش حساسیت های پوستی مانند خارش و قرمزی بسیار موثر است. این …
  • پودر ذرت / آرد ذرت چیست؟ خواص، کاربرد و ارزش غذایی آن
    آرد ذرت به عنوان یک ماده غذایی خوشمزه دارای ارزش غذایی بالایی است و کاربرد های گسترده ای دارد.خواص آرد ذرت علاوه بر آشپزی و تهیه دسر و شیرینی، در ساخت لوازم آرایشی و نظافت خانگی مورد استفاده قرار می گیرند. مصرف پودر ذرت از بیماری قلبی و عروقی جلوگیری می کند،مشکلات گوارشی، به ویژه یبوست و مشکلات آن، دیابت …
  • لیست مواد موجود
    نشاسته ذرت پارافین مایع) – جامد – پولکی) متابی ایران) – چین – آلمان سولفات منیزیم سولفات پتاس زانتان گام اوره اکسید روی استون پارافین جامد سولفات اروزیل ۲۰۰ تیتان کائولن تالک استئارات کلسیم آب اکسیژنه آلومینیوم کلراید جانشین کره کاکائو انواع ویتامینها بوراکس کربنات سدیم سولفات آمونیوم بوریک سود پرک اگزالیک کربنات کلسیم سیترات سدیم اکسید منیزیم کربن اکتیو …